FAQ  •  Register  •  Login

None of my Sony Bluray players can see my serviio server now

<<

travbrad

Serviio newbie

Posts: 5

Joined: Thu Sep 18, 2014 4:02 pm

Post Mon Nov 14, 2016 1:34 am

None of my Sony Bluray players can see my serviio server now

I've been using Serviio for a few years and never had any major problems with it but now all of the sudden none of my 3 Sony Bluray players seem to detect the Serviio server at all. Those devices show up in the serviio console network list and show as connected, but for some reason serviio simply doesn't appear in the bluray players at all. I have even disabled Windows Firewall, factory resetting the bluray players, and manually trying to update the "server list" on the bluray player in networks settings. The odd thing is other PCs on my network can the serviio server just fine, my Samsung smartTV can see it fine and even my iPhone can view it using the browser/mediaserver functionality.

Any ideas on what could be causing this issue only on Sony bluray players?
<<

travbrad

Serviio newbie

Posts: 5

Joined: Thu Sep 18, 2014 4:02 pm

Post Sun Jan 01, 2017 8:10 pm

Re: None of my Sony Bluray players can see my serviio server

In case anyone else has had this problem I posted over in another thread how I was able to solve this in my case. It might be worth trying: viewtopic.php?f=11&t=21612&p=111732#p111732

Return to Sony

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.