FAQ  •  Register  •  Login

Serviio 1.8.32 removed if Serviio 1.8.64 install attempted

<<

DEJ710

User avatar

DLNA master

Posts: 168

Joined: Mon Jan 31, 2011 4:02 am

Location: Melbourne, Australia

Post Tue Mar 28, 2017 9:22 am

Serviio 1.8.32 removed if Serviio 1.8.64 install attempted

Hi zip,

Inadvertently tried to update Serviio to 1.8.64 from the QNAP 4.3 install section, which failed and trashed my Serviio 1.8.32 installation and also broke the JRE 8.101 link. This shouldn't be able to happen should it?

Was forced to reinstall Serviio.
Last edited by DEJ710 on Sat Apr 08, 2017 7:52 am, edited 1 time in total.
Thanks.

Sony KD-75X8500D 4K TV Samsung PS51E550 LCD Samsung UBD-K8500 4K Blu Ray Sony BDP-S5100 R.769 Sony BDP-S370 R.794 Onkyo TX-NR809 Windows 7 SP1 x64 ASUS RT-AC66U Dual Band Router - Merlin FW 380.68 NETGEAR WN3500RP Dual Band Wireless Extender QNAP TS-451 x86 4 Bay NAS 24 TB
<<

zip

User avatar

Serviio developer / Site Admin

Posts: 16471

Joined: Sat Oct 24, 2009 12:24 pm

Location: London, UK

Post Tue Mar 28, 2017 2:43 pm

Re: Serviio 1.8.32 removed if Serviio 1.8.64 is installed

they are both the same, only for 64bit vs 32 bit (incl 64bit ffmpeg). Not sure what happened, but generally QNAP test these scenarios when I publish the package.
<<

RMcV

Serviio newbie

Posts: 14

Joined: Mon Feb 08, 2016 12:26 pm

Post Wed Apr 19, 2017 1:07 pm

Re: Serviio 1.8.32 removed if Serviio 1.8.64 install attempt

@ DEJ710

It could be that Serviio 1.8.64 (64-bit) overwrites some files that are common to Serviio 1.8.32 (32-bit), breaking it.

I don't think Serviio 1.8.32 (32-bit) will work with JRE 1.8.101 (64-bit). Just update the OS to 4.3.., install JRE 1.8.101, uninstall Serviio 1.8.32 (32-bit) and install Serviio 1.8.64 (64-bit). Configure Serviio, let it catalogue your media and then enjoy!
<<

DEJ710

User avatar

DLNA master

Posts: 168

Joined: Mon Jan 31, 2011 4:02 am

Location: Melbourne, Australia

Post Sun Apr 23, 2017 12:21 am

Re: Serviio 1.8.32 removed if Serviio 1.8.64 install attempt

@RMcV

Thanks for your response.

I updated to qts 4.3.3, JRE 8.101 and Serviio 1.8.64 last night and here's what I did:
1. Update to qts 4.3.3
2. Update JRE to 8.101
3. Upgrade Serviio to 1.8.64 (Install over the top) using download from serviio download link

Serviio is still functioning and my library is still in tact
Thanks.

Sony KD-75X8500D 4K TV Samsung PS51E550 LCD Samsung UBD-K8500 4K Blu Ray Sony BDP-S5100 R.769 Sony BDP-S370 R.794 Onkyo TX-NR809 Windows 7 SP1 x64 ASUS RT-AC66U Dual Band Router - Merlin FW 380.68 NETGEAR WN3500RP Dual Band Wireless Extender QNAP TS-451 x86 4 Bay NAS 24 TB

Return to NAS installation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.