FAQ  •  Register  •  Login

Started a mediabrowser on iOS - some troubles

<<

LeChatNoir

Streaming enthusiast

Posts: 23

Joined: Sat Dec 08, 2012 10:42 pm

Post Tue Apr 09, 2013 6:52 pm

Re: Started a mediabrowser on iOS - some troubles

Varying...

With media browser, first 20/30 secs a track is playing, I can't browse elsewhere. Idem with serviGo but it seems like timeout are higher so, after 20/30secs, I've got a reply.

Is it better to keep a connexion for browsing and use another one to stream ? That's weird because with older version, I don't remember I had theses problems.

By the way, the serviio server is the last public version.
<<

zip

User avatar

Serviio developer / Site Admin

Posts: 16802

Joined: Sat Oct 24, 2009 12:24 pm

Location: London, UK

Post Tue Apr 09, 2013 10:22 pm

Re: Started a mediabrowser on iOS - some troubles

Even with ServiiGo? What about MediaBrowser?
<<

LeChatNoir

Streaming enthusiast

Posts: 23

Joined: Sat Dec 08, 2012 10:42 pm

Post Thu Apr 11, 2013 9:59 am

Re: Started a mediabrowser on iOS - some troubles

Yes, both.
Maybe a brandwith issue ?
<<

zip

User avatar

Serviio developer / Site Admin

Posts: 16802

Joined: Sat Oct 24, 2009 12:24 pm

Location: London, UK

Post Thu Apr 11, 2013 12:27 pm

Re: Started a mediabrowser on iOS - some troubles

Let me try to reproduce it in MediaBrowser.
Previous

Return to Third-party tools integration

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.