FAQ  •  Register  •  Login

Food Network

<<

leo1981

Streaming enthusiast

Posts: 24

Joined: Mon Feb 20, 2012 5:29 pm

Post Mon Dec 02, 2013 8:48 am

Food Network

This is a plugin for FoodNetwork
Must be installed as a WebResource
Valid URL: http://www.foodnetwork.com

It displays all the full episodes available on the website.
More options will follow.

V2
Now it accepts different URLs:
http://www.foodnetwork.com
http://www.foodnetwork.com/
http://foodnetwork.com

Leonardo
Attachments
FoodNetwork.groovy
V2
(4.7 KiB) Downloaded 566 times
Last edited by leo1981 on Mon Dec 23, 2013 5:43 pm, edited 2 times in total.
<<

Xmantium

User avatar

DLNA master

Posts: 1418

Joined: Sat Jul 23, 2011 2:12 pm

Location: Manchester, UK

Post Mon Dec 02, 2013 5:32 pm

Re: Food Network

Here is the ServiioLink - Image - http://www.foodnetwork.com

Just press the image it to add it your Serviio
Sony Bravia 2010 52NX803 - Sony PS3 - Xbox 360
Serviio running on QNAP NAS 639 Pro - 1.6 Intel Dual Core - 2GB RAM and QNAP NAS 121 - 2Ghz ARM Marvell - 1GB RAM
Console using ServiiDroid for Android, ServiiMetro and ServiiWP for Windows Phone and WebUI for iOS
<<

Eastends

Serviio newbie

Posts: 3

Joined: Sat Apr 05, 2014 2:36 pm

Post Sat Apr 05, 2014 2:58 pm

Re: Food Network

Greetings everyone is it possible to have a food network.ca plugin for serviio ?
I tried to have a look at the code from the foodnetwork.com plugin
and i assume that with just a few url swaps it would work but i cant for the life of me figure out the final json url.

I should maybe learn how to code groovy before attempting to change something.
Thanks

Jesse
<<

quark122

Serviio newbie

Posts: 6

Joined: Mon Sep 30, 2013 11:40 pm

Post Thu Feb 08, 2018 11:04 am

Re: Food Network

I have the foodnetwork.groovy plugin from this url:

viewtopic.php?f=20&t=14887

Used web resource for the URL the http://www.foodnetwork.com website - I get the not a valid stream URL error.
Used web resource for the URL http://www.foodnetwork.com/shows/chopped/episodes - same error
Used web resource for the URL https://www.foodnetwork.com/shows/chopped/episodes - same error.

Did Food Network change something?

(FYI - I get the same issue with CBS videos, using the V7 of the CBS plugin)

Return to Available plugins

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.