Post Wed Apr 05, 2017 4:39 pm

Failed to start serviio.service

I'm getting this error at start the service:

Failed to start serviio.service: Unit serviio.service is not loaded properly: Invalid argument.

i'm using fedora 24 with java8 and the /lib/systemd/system/serviio.service file content is:
  Code:
[Unit]
Description=Start the serviio DLNA server in headless mode
After=local-fs.target network.target[Service]
Type=simple
User=root
ExecStart=/opt/serviio/bin/serviio.sh
ExecStop=/opt/serviio/bin/serviio.sh -stop
Restart=on-abort[Install]
WantedBy=multi-user.target


The service status is this:

● serviio.service - Start the serviio DLNA server in headless mode
Loaded: error (Reason: Invalid argument)
Active: failed (Result: exit-code) since Tue 2017-04-04 16:58:21 BRT; 20h ago
Main PID: 20482 (code=exited, status=203/EXEC)

Apr 05 13:27:14 gregorio systemd[1]: [/usr/lib/systemd/system/serviio.service:9] Unknown lvalue 'WantedBy' in section 'Unit'
Apr 05 13:27:14 gregorio systemd[1]: serviio.service: Service lacks both ExecStart= and ExecStop= setting. Refusing.
Apr 05 13:27:39 gregorio systemd[1]: [/usr/lib/systemd/system/serviio.service:3] Failed to add dependency on network.target[Service], ignoring: Invalid argume
Apr 05 13:27:39 gregorio systemd[1]: [/usr/lib/systemd/system/serviio.service:4] Unknown lvalue 'Type' in section 'Unit'
Apr 05 13:27:39 gregorio systemd[1]: [/usr/lib/systemd/system/serviio.service:5] Unknown lvalue 'User' in section 'Unit'
Apr 05 13:27:39 gregorio systemd[1]: [/usr/lib/systemd/system/serviio.service:6] Unknown lvalue 'ExecStart' in section 'Unit'
Apr 05 13:27:39 gregorio systemd[1]: [/usr/lib/systemd/system/serviio.service:7] Unknown lvalue 'ExecStop' in section 'Unit'
Apr 05 13:27:39 gregorio systemd[1]: [/usr/lib/systemd/system/serviio.service:8] Unknown lvalue 'Restart' in section 'Unit'
Apr 05 13:27:39 gregorio systemd[1]: [/usr/lib/systemd/system/serviio.service:9] Unknown lvalue 'WantedBy' in section 'Unit'
Apr 05 13:27:39 gregorio systemd[1]: serviio.service: Service lacks both ExecStart= and ExecStop= setting. Refusing.

Someone can help me?