FAQ  •  Register  •  Login

Serviio Pro 1.8 doesn't allow reconnections

<<

Kantana28

Serviio newbie

Posts: 1

Joined: Tue Apr 18, 2017 4:08 am

Post Tue Apr 18, 2017 4:16 am

Serviio Pro 1.8 doesn't allow reconnections

Hi All, I have encountered an annoying issue since upgrading to version 1.8. After my Android devices connect once then exit from Serviio, it will refuse any other connections until I restart the serviio service. I have managed to replicate this issue after uninstalling Serviio then reverting to ver 1.6.1 all was fine. As soon as I upgrade to 1.8 I repeat this issue.

OS: Windows 10 anniversary update
Serviio Pro 1.8

Android OS 7.0
BubbleuPNP client

Any ideas what is going on?
<<

atc98092

User avatar

DLNA master

Posts: 2271

Joined: Fri Aug 17, 2012 10:22 pm

Location: Washington (the state) - temporary assignment to Washington DC

Post Tue Apr 18, 2017 12:12 pm

Re: Serviio Pro 1.8 doesn't allow reconnections

Zip would probably like to see a log with debugging enabled.
Dan

Panasonic ST30 Plasma, Samsung JU7100 4K TV, Sony BDP-S3500, Sharp 4K Roku TV, Roku 2 XS, 4, Ultra and Stick, Yamaha RX-V679 AVR.
Primary server: Intel i5-6400, 8 gig ram, Windows 10 Pro, 18 TB hard drive space | Test server Windows 7 Home Premium, AMD Phenom II X4 965, 8 gig ram

Enable debug logging Identify video file contents

Return to Serviio Support & Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.