FAQ  •  Register  •  Login

What do I need to do to get KODI to show Cast and other info

<<

Morbius

Streaming enthusiast

Posts: 32

Joined: Thu Jan 12, 2017 3:10 am

Post Sun Feb 11, 2018 10:19 pm

What do I need to do to get KODI to show Cast and other info

I have Serviio running on a Windows 7 computer.

I have several of these android boxes running KODI (one at each TV).

How do I get cast and other information to show up in KODI or is that even possible with Serviio?
<<

freaknik

User avatar

DLNA master

Posts: 178

Joined: Thu Mar 27, 2014 2:05 pm

Post Mon Feb 12, 2018 6:44 am

Re: What do I need to do to get KODI to show Cast and other

not possible but i want it too
<<

zip

User avatar

Serviio developer / Site Admin

Posts: 16744

Joined: Sat Oct 24, 2009 12:24 pm

Location: London, UK

Post Mon Feb 12, 2018 9:10 am

Re: What do I need to do to get KODI to show Cast and other

Serviio sends the data. Roku shows it, not sure about Kodi.

Return to Serviio Support & Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.