FAQ  •  Register  •  Login

Subtitle problem

<<

dockelektro

Serviio newbie

Posts: 12

Joined: Fri Aug 10, 2018 1:07 pm

Post Wed Nov 07, 2018 9:25 am

Subtitle problem

Hi guys, I've been having problems reading subs from srt files on my TV, it used to work perfectly but a while ago the option for subtitles simply stopped appearing. I still have subtitles enabled that are embedded in the mkv file, but if I try to use SRT files they don't show up. I reinstaled serviio to no avail. If I read the mkv file from a usb drive connected the TV, the SRT works fine. I tried various subtitles options in Serviio, but it still doesn't work. Also, the "burned in" subtitles option prevents the file from playing at all. Retrieving subtitles from opensubtitles.org also doesn't work. Thank you for your help.
<<

zip

User avatar

Serviio developer / Site Admin

Posts: 16858

Joined: Sat Oct 24, 2009 12:24 pm

Location: London, UK

Post Fri Nov 09, 2018 10:10 am

Re: Subtitle problem

Are you using the correct profile for your TV?
<<

amxin

Serviio newbie

Posts: 2

Joined: Fri Nov 09, 2018 1:54 pm

Post Fri Nov 09, 2018 2:01 pm

Re: Subtitle problem

Have you tried resetting the settings to defaults
<<

dockelektro

Serviio newbie

Posts: 12

Joined: Fri Aug 10, 2018 1:07 pm

Post Tue Nov 13, 2018 12:31 pm

Re: Subtitle problem

Hi, turns out the problem lies in my Sony TV default video app. VLC works normally, so no problem with Serviio. Thank you for your replies!

Return to Serviio Support & Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.