FAQ  •  Register  •  Login

Samsung UE48H6400 TV not connecting to Serviio

<<

Sparky

Streaming enthusiast

Posts: 24

Joined: Sun Apr 12, 2015 8:05 am

Post Fri Apr 05, 2019 5:29 pm

Samsung UE48H6400 TV not connecting to Serviio

I don't tend to stream from the TV that often, preferring the interface from the Sony Bluray player. However for some reason I tried it from the TV only to find that the TV will show Serviio as a media server and then gave a "cannot connect" error.

I know it used to work some time ago, but that was several versions ago - back in the v1.5 era. Nothing I do can make it connect and display a menu. I see the logo, select it and get a connection error.

A work colleague suffers in the same way I discovered a few days ago, different TV though. He's still using a version in the 1.3 code stream and it works fine for him.

Any ideas..?
Windows 10 Pro 64-bit, Asus Sabertooth P67, Core i7-2600 3.4GHz, 16Gb DDR3-14900, Nvidia GeForce 8800GT 512Mb, HL-DT-ST GH22LS50, System: Intel SSD 520 Series 240Gb, VM: Intel SSD 330 Series 240Gb, Data: Seagate Barracuda ST31500341AS 1500GB 32Mb Cache, DLNA: Hitachi Deskstar P7K500 320GB 16Mb Cache

Samsung UE48H6400, Sony BDP-S490, PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One.
<<

Meelis

User avatar

Serviio lover

Posts: 90

Joined: Mon Aug 13, 2012 6:00 pm

Location: Estonia

Post Fri Apr 05, 2019 9:33 pm

Re: Samsung UE48H6400 TV not connecting to Serviio

Please upgrade to latest versions with clean install.
Uninstall the old version and install the new version.

Return to Samsung

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.