FAQ  •  Register  •  Login

Main serviio not viewable

<<

adielk

Streaming enthusiast

Posts: 42

Joined: Fri Sep 05, 2014 5:02 pm

Post Thu Dec 04, 2014 4:14 pm

Main serviio not viewable

My media server serviio working and all players pick it up but my main pc serviio not picked up. Yet main pc serviio picking up the players.

Clearly thus not a networking problem.

Any ideas. I will delete and then reinstall serviio if necessary. Bit of course prefer to fix it. Was playing fine and unclear as to what has changed on pc or network except for installing musicbee.
<<

adielk

Streaming enthusiast

Posts: 42

Joined: Fri Sep 05, 2014 5:02 pm

Post Thu Dec 04, 2014 7:10 pm

Re: Main serviio not viewable

Uninstalled musicbee. Reinstalled serviio and working again.
<<

atc98092

User avatar

DLNA master

Posts: 3282

Joined: Fri Aug 17, 2012 10:22 pm

Location: Washington (the state)

Post Fri Dec 05, 2014 1:17 am

Re: Main serviio not viewable

Musicbee must have been using the same network port. Software doesn't like to share :lol:
Dan

Panasonic ST30 Plasma, Samsung JU7100 4K TV, Sony BDP-S3500, Sharp 4K Roku TV, Insignia Roku TV, Roku 4, Ultra and Stick, Nvidia Shield, Yamaha RX-V583 AVR.
Primary server: Intel i5-6400, 8 gig ram, Windows 10 Pro, 18 TB hard drive space | Test server Windows 10 Home, AMD Phenom II X4 965, 8 gig ram

HOWTO: Enable debug logging HOWTO: Identify media file contents

Return to General discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.