FAQ  •  Register  •  Login

rtmpgui to Serviio converter

<<

piscui

Streaming enthusiast

Posts: 29

Joined: Sun Jan 08, 2012 5:37 am

Location: Toronto, Canada

Post Sun Jan 29, 2012 10:42 pm

rtmpgui to Serviio converter

http://piscui.webear.net/rtmpgui/rtmpgui.php

Click on the button to the right for the channel you want, copy the resulting string, enjoy.

You can click on the table headers to change the sorting.

Updated daily.
<<

Xmantium

User avatar

DLNA master

Posts: 1418

Joined: Sat Jul 23, 2011 2:12 pm

Location: Manchester, UK

Post Sun Jan 29, 2012 10:59 pm

Re: rtmpgui to Serviio converter

Very clean interface!

Any chance of a language filter like ragefuljoe's Filter XML for Serviio found here - http://growing-flower-3635.herokuapp.com

Also "Copy to Clipbourd" would be great next to the close button.
Last edited by Xmantium on Mon Jan 30, 2012 12:40 am, edited 2 times in total.
Sony Bravia 2010 52NX803 - Sony PS3 - Xbox 360
Serviio running on QNAP NAS 639 Pro - 1.6 Intel Dual Core - 2GB RAM and QNAP NAS 121 - 2Ghz ARM Marvell - 1GB RAM
Console using ServiiDroid for Android, ServiiMetro and ServiiWP for Windows Phone and WebUI for iOS
<<

magnoman

Streaming enthusiast

Posts: 20

Joined: Wed Oct 12, 2011 9:00 am

Post Mon Jan 30, 2012 12:30 am

Re: rtmpgui to Serviio converter

Thanks very much very handy ..
edit..
although i cant actually get any of them to work in servio from clicking on the right and pasting into live links serviio side
<<

martyn

DLNA master

Posts: 152

Joined: Tue Oct 11, 2011 3:11 am

Post Mon Jan 30, 2012 4:57 am

Re: rtmpgui to Serviio converter

same here cant get any to work, what are we doing wrong ?
<<

motion

Serviio newbie

Posts: 4

Joined: Fri Jan 27, 2012 10:26 pm

Post Mon Jan 30, 2012 12:49 pm

Re: rtmpgui to Serviio converter

martyn wrote:same here cant get any to work, what are we doing wrong ?


I think the tcUrl parameter in the stream URL is the culprit. Take that out and see if it works.
<<

Ohvee

Serviio newbie

Posts: 11

Joined: Tue Jan 31, 2012 1:03 am

Post Tue Jan 31, 2012 1:06 am

Re: rtmpgui to Serviio converter

Removing the tcUrl parameter seems to have worked for most of the ones I've tried. However, the HGTV (english) one isn't working. I can get it to work through rtmpExplorer but the your website doesn't seem to grab the playpath and I have no idea how to find that. Awesome page, though!
<<

motion

Serviio newbie

Posts: 4

Joined: Fri Jan 27, 2012 10:26 pm

Post Tue Jan 31, 2012 1:59 am

Re: rtmpgui to Serviio converter

Ohvee wrote:Removing the tcUrl parameter seems to have worked for most of the ones I've tried. However, the HGTV (english) one isn't working. I can get it to work through rtmpExplorer but the your website doesn't seem to grab the playpath and I have no idea how to find that. Awesome page, though!


Go through the thread below. There are a couple of tools that should give you the right stream URL:

viewtopic.php?f=41&t=4936
<<

piscui

Streaming enthusiast

Posts: 29

Joined: Sun Jan 08, 2012 5:37 am

Location: Toronto, Canada

Post Tue Jan 31, 2012 2:50 am

Re: rtmpgui to Serviio converter

Can you give me an example of the ones that won't work? The ones I tried worked fine. Some I found didn't work but they're simply dead streams (won't even work on the original rtmpgui).
<<

moltra

DLNA master

Posts: 1871

Joined: Thu Mar 24, 2011 11:00 pm

Location: Ohio USA

Post Tue Jan 31, 2012 3:27 am

Re: rtmpgui to Serviio converter

Do these streams have both audios in one stream or is there a different url for the 2nd language?
Mark
Beta Tester Group
http://www.serviidb.com Online media resource repository

Netgear EVA2000 | Samsung BD-D5300 | XBOX 360 | Windows 7 | Mint Debian 12 | Raxz Maxx
HowTo: Provide supported formats of a device HowTo: Record a new ticket on Bitbucket
HowTo: Provide details of a video file that doesn't play HowTo: Turn on detailed logging
<<

Ohvee

Serviio newbie

Posts: 11

Joined: Tue Jan 31, 2012 1:03 am

Post Tue Jan 31, 2012 3:47 am

Re: rtmpgui to Serviio converter

piscui wrote:Can you give me an example of the ones that won't work? The ones I tried worked fine. Some I found didn't work but they're simply dead streams (won't even work on the original rtmpgui).
Could you try the HGTV one? It's one of the last streams listed as "English" before "English (Trinidad)" when sorted by language. I can get that stream to work rtmpGUI but when I try to run it through serviio it doesn't show up. The "playpath" part seems to be blank. But I don't know if that would be an issue or not.
<<

piscui

Streaming enthusiast

Posts: 29

Joined: Sun Jan 08, 2012 5:37 am

Location: Toronto, Canada

Post Tue Jan 31, 2012 5:03 am

Re: rtmpgui to Serviio converter

Here's the working string for HGTV:

  Code:
rtmp://fms2.tikilive.com:1935/view/25503_222 playpath=stream25503 app=view/25503_222 swfUrl=http://www.tikilive.com/public/flash/viewerModules/player/PlayerModule.swf tcUrl=rtmp://fms2.tikilive.com:1935/view/25503_222 pageUrl=http://myiplayer.com/channeliframes/hgtv.html swfVfy=1 live=1

Still not sure why the automated conversion is so far off (had to sniff it to get the right serviio-friendly parameters).
<<

Ohvee

Serviio newbie

Posts: 11

Joined: Tue Jan 31, 2012 1:03 am

Post Tue Jan 31, 2012 1:23 pm

Re: rtmpgui to Serviio converter

piscui wrote:Here's the working string for HGTV:

  Code:
rtmp://fms2.tikilive.com:1935/view/25503_222 playpath=stream25503 app=view/25503_222 swfUrl=http://www.tikilive.com/public/flash/viewerModules/player/PlayerModule.swf tcUrl=rtmp://fms2.tikilive.com:1935/view/25503_222 pageUrl=http://myiplayer.com/channeliframes/hgtv.html swfVfy=1 live=1

Still not sure why the automated conversion is so far off (had to sniff it to get the right serviio-friendly parameters).
That worked perfectly. Thanks a lot!
<<

philokokus

Streaming enthusiast

Posts: 34

Joined: Sun May 02, 2010 8:56 am

Post Tue Jan 31, 2012 4:53 pm

Re: rtmpgui to Serviio converter

Hi

I cant get any stream to work in serviio.
Using http://growing-flower-3635.herokuapp.com and for example after geting this:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?> <rss version="2.0" xmlns:media="http://search.yahoo.com/mrss/"><channel><title>FEEDS</title> <link>http://yoursite.com/feeds.rss</link> <description>FEEDS</description><item> <title>Pro 7</title> <link>http://link1</link> <media:stream url="rtmp://cp108341.live.edgefcs.net/live/ swfUrl=http://www.wilmaa.com/player/main_v3.176.swf pageUrl=http://www.wilmaa.com/ playpath=pro7_1_800@43051 " type="video" /> <media:thumbnail url="http://yoursite.com/img.jpg" /> </item></channel> </rss>

from the German Pro 7 what do I have to copy to serviio Live stream to see it in my samsung tv?

Best Regards
José
<<

piscui

Streaming enthusiast

Posts: 29

Joined: Sun Jan 08, 2012 5:37 am

Location: Toronto, Canada

Post Wed Feb 01, 2012 1:29 am

Re: rtmpgui to Serviio converter

philokokus wrote:Hi

I cant get any stream to work in serviio.
Using http://growing-flower-3635.herokuapp.com and for example after geting this:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?> <rss version="2.0" xmlns:media="http://search.yahoo.com/mrss/"><channel><title>FEEDS</title> <link>http://yoursite.com/feeds.rss</link> <description>FEEDS</description><item> <title>Pro 7</title> <link>http://link1</link> <media:stream url="rtmp://cp108341.live.edgefcs.net/live/ swfUrl=http://www.wilmaa.com/player/main_v3.176.swf pageUrl=http://www.wilmaa.com/ playpath=pro7_1_800@43051 " type="video" /> <media:thumbnail url="http://yoursite.com/img.jpg" /> </item></channel> </rss>

from the German Pro 7 what do I have to copy to serviio Live stream to see it in my samsung tv?

Best Regards
José


Seems like a dead stream... try the HD one from tvsector:
  Code:
rtmp://s7.webport.tv/live/z010102.stream playpath=z010102.stream swfUrl=http://tvsector.com/mediaplayer/player.swf pageUrl=http://tvsector.com/ tcUrl=rtmp://s7.webport.tv/live/z010102.stream live=1
<<

podenko

Serviio newbie

Posts: 5

Joined: Wed Dec 28, 2011 12:14 pm

Post Sun Feb 05, 2012 6:59 pm

Re: rtmpgui to Serviio converter

Hi

I cant get any ALjazeera Sport to work in serviio.
Using http://piscui.webear.net/rtmpgui/rtmpgui.php i get this

rtmp://ajslivefs.fplive.net/ajslive-live/ playpath=ajs_ar_ch333_2400 swfUrl=http://www.en.aljazeerasport.tv/ptvFlash/unifiedplayer/aljazeera/multiformat/UnifiedPlayer.swf pageUrl=http://www.en.aljazeerasport.tv/Live/channel/hd1 tcUrl=rtmp://ajslivefs.fplive.net/ajslive-live/ live=1

what do I have to copy to serviio Live stream to see it in my panasonic vt30 tv?

Best Regards
Podenko
<<

piscui

Streaming enthusiast

Posts: 29

Joined: Sun Jan 08, 2012 5:37 am

Location: Toronto, Canada

Post Tue Feb 07, 2012 3:55 am

Re: rtmpgui to Serviio converter

You need to enter the whole thing under "Source URL". That specific stream is missing a parameters, use this instead:
  Code:
rtmp://ajslivefs.fplive.net/ajslive-live/ swfUrl=http://www.en.aljazeerasport.tv/ptvFlash/unifiedplayer/aljazeera/multiformat/UnifiedPlayer.swf pageUrl=http://www.en.aljazeerasport.tv/Live/channel/hd1 live=1 playpath=ajs_ar_ch333_2400?reportingKey=eventId-682627_partnerId-1346 swfVfy=1
<<

podenko

Serviio newbie

Posts: 5

Joined: Wed Dec 28, 2011 12:14 pm

Post Tue Feb 07, 2012 2:05 pm

Re: rtmpgui to Serviio converter

Thank you, its works corrtecly, but where i can found the whole codes for serviio??
<<

Scoty

Serviio lover

Posts: 79

Joined: Thu May 26, 2011 5:43 am

Post Thu Feb 23, 2012 2:38 pm

Re: rtmpgui to Serviio converter

I have add RTL2 HD but not working.

  Code:
rtmp://tv.tvsector.com/live  playpath=z030104.stream swfUrl=http://tvsector.com/mediaplayer/player.swf pageUrl=http://tvsector.com/ tcUrl=rtmp://tv.tvsector.com/live  live=1


And other German HD Channels not working.

RTL HD
  Code:
rtmp://tv.tvsector.com/live  playpath=z030101.stream swfUrl=http://www.tvsector.com/wp-content/uploads/jw-player-plugin-for-wordpress/player/player.swf pageUrl=http://tvsector.com/ tcUrl=rtmp://tv.tvsector.com/live  live=1


SAT1 HD
  Code:
rtmp://tv.tvsector.com/live  playpath=z010101.stream swfUrl=http://www.tvsector.com/wp-content/uploads/jw-player-plugin-for-wordpress/player/player.swf pageUrl=http://tvsector.com/ tcUrl=rtmp://tv.tvsector.com/live  live=1


SIXX HD
  Code:
rtmp://tv.tvsector.com/live  playpath=z010104.stream swfUrl=http://www.tvsector.com/wp-content/uploads/jw-player-plugin-for-wordpress/player/player.swf pageUrl=http://tvsector.com/ tcUrl=rtmp://tv.tvsector.com/live  live=1


VOX HD
  Code:
rtmp://tv.tvsector.com/live  playpath=z030102.stream swfUrl=http://tvsector.com/mediaplayer/player.swf pageUrl=http://tvsector.com/ tcUrl=rtmp://tv.tvsector.com/live  live=1
<<

Xmantium

User avatar

DLNA master

Posts: 1418

Joined: Sat Jul 23, 2011 2:12 pm

Location: Manchester, UK

Post Wed Feb 29, 2012 12:21 am

Re: rtmpgui to Serviio converter

Hi piscui, can i ask, is your rtmpgui to Serviio converter extracting from a saved xml file or getting is directly from http://apps.ohlulz.com/rtmpgui/list.xml ?

some of the newly added channels seem to be missing

ps. any chance to have "view all" option?
Sony Bravia 2010 52NX803 - Sony PS3 - Xbox 360
Serviio running on QNAP NAS 639 Pro - 1.6 Intel Dual Core - 2GB RAM and QNAP NAS 121 - 2Ghz ARM Marvell - 1GB RAM
Console using ServiiDroid for Android, ServiiMetro and ServiiWP for Windows Phone and WebUI for iOS
<<

antz

Serviio newbie

Posts: 15

Joined: Wed Dec 21, 2011 9:30 pm

Post Tue Mar 13, 2012 12:03 pm

Re: rtmpgui to Serviio converter

Can't play all streams from rtmp://tv.tvsector.com/live

It says "application rejected connection"
Next

Return to Video streams

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.