FAQ  •  Register  •  Login

[SOLVED] Live Streams Malfunction + With pics!

<<

WalkinEvolution

Serviio newbie

Posts: 4

Joined: Mon Jun 04, 2012 7:32 pm

Post Mon Jun 04, 2012 7:48 pm

[SOLVED] Live Streams Malfunction + With pics!

Howdy!

I've been using Serviio for many years and completely love it, mainly because I've never had a problem working with it. It does what it's supposed to do and gets the job done. I updated Serviio recently to the latest version and discovered the Online Sources section. I added a few different radio streams to the sources page but when I go to my tv nothing shows up. I have tried multiple URLs and still nothing. Perhaps it is something really simple that I am not doing right since everything else DOES work for me (local audio and video streams). I checked all of the links with ffmpeg and they all returned positive results so I am not sure where else to turn. Any assistance would be appreciated!

My TV: Sony Bravia KDL-55EX710

Online Sources I tried:

  Code:
http://78.159.104.147:80/
http://94.23.0.147:8128/listen.pls
http://listen.technobase.fm/tunein-dsl-pls
Last edited by WalkinEvolution on Tue Jun 05, 2012 3:35 am, edited 2 times in total.
<<

jhb50

DLNA master

Posts: 2856

Joined: Thu Jun 30, 2011 9:32 pm

Post Mon Jun 04, 2012 9:08 pm

Re: Live Streams Malfunction

Works for me..did you declare them as live streams?
<<

WalkinEvolution

Serviio newbie

Posts: 4

Joined: Mon Jun 04, 2012 7:32 pm

Post Mon Jun 04, 2012 9:17 pm

Re: Live Streams Malfunction

Yes, it's strange that it is not working. I was going to post the log but there is nothing in it that is out of the ordinary. Is there anything else that I can provide that may help find the solution?
<<

jhb50

DLNA master

Posts: 2856

Joined: Thu Jun 30, 2011 9:32 pm

Post Tue Jun 05, 2012 12:36 am

Re: Live Streams Malfunction

I think you are refering to my initial post which was incorrect and I erased. They failed for me because I left them declared as RSS feeds. They worked correctly when I switched them to livestreams. See my corrected post above.
<<

WalkinEvolution

Serviio newbie

Posts: 4

Joined: Mon Jun 04, 2012 7:32 pm

Post Tue Jun 05, 2012 12:59 am

Re: Live Streams Malfunction

Thanks for replying jhb50. I've been working on it most of the day and have uploaded some pictures that might help. I am able to play these streams from my computer as well as my phone which leads me to believe it could be something with the tv. I have no idea though, just a thought. Please let me know if you would like more. I appreciate the help!

Image
Image
Image
<<

jhb50

DLNA master

Posts: 2856

Joined: Thu Jun 30, 2011 9:32 pm

Post Tue Jun 05, 2012 3:09 am

Re: Live Streams Malfunction + With pics!

You need to delete all these, then set up the log in debug mode, then readd the streams and submit your log for review. That's the only way someone can help you. I have a Samsung and they work for me so I guess its the Sony profile that needs fixing.
<<

WalkinEvolution

Serviio newbie

Posts: 4

Joined: Mon Jun 04, 2012 7:32 pm

Post Tue Jun 05, 2012 3:34 am

Re: Live Streams Malfunction + With pics!

Well I reinstalled Serviio 0.6.2 as well as Java and it seemed to do the trick. I don't know why I didn't try this earlier but I appreciate the help anyway. Till next time!


Thanks again!
<<

jhb50

DLNA master

Posts: 2856

Joined: Thu Jun 30, 2011 9:32 pm

Post Tue Jun 05, 2012 3:59 am

Re: [SOLVED] Live Streams Malfunction + With pics!

Super.. enjoy..You might like my Shoutcast Plugin too.

Return to Serviio Support & Help

Who is online

Users browsing this forum: atc98092, Majestic-12 [Bot] and 15 guests

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.