FAQ  •  Register  •  Login

Bravia XBR9 -- some videos not listed

<<

kot

User avatar

DLNA master

Posts: 104

Joined: Sat Jan 08, 2011 5:36 pm

Post Sun Jan 09, 2011 8:06 am

Bravia XBR9 -- some videos not listed

Since installing Serviio, most of my video-files collection is viewable via the Sony TV. Unfortunately, not all of it is...

I know, the server processes them -- for example, the actors/directors involved in a particular movie are listed. But, when I ask to see the list of movies of the actor, sometimes the TV shows an empty list.

Any ideas? My profiles.xml is an unmodified copy of what's distributed with Serviio-0.4.2. Could it be, the TV is filtering out some formats, that Serviio expects it to accept?
FreeBSD port of Serviio is now in the tree. Please, try using it and share your experience.
<<

zip

User avatar

Serviio developer / Site Admin

Posts: 17075

Joined: Sat Oct 24, 2009 12:24 pm

Location: London, UK

Post Sun Jan 09, 2011 12:58 pm

Re: Bravia XBR9 -- some videos not listed

It might be it, but with the Bravia profile hopefully not. Can you check if the file has been added (in serviio.log) and provide ffmpeg -i <file> for a file that is not displayed?
Easiest would probably be installing Intel tools (link in signature) and running AV Media Controller which will enable you to browse Serviio's library - you'll be able to see if the file is there.

Return to Sony

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 5 guests

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.