FAQ  •  Register  •  Login

Sony UBP-X800M2

<<

dknight63

Serviio newbie

Posts: 1

Joined: Mon Jan 06, 2020 4:09 pm

Post Mon Jan 06, 2020 4:30 pm

Sony UBP-X800M2

I recently purchased a Sony UBP-X800M2 and I use Serviio Pro Ver 2.0 to stream movies from my library. I've read posts about the thumbnails not showing up next to the movie titles on Sony devices and there have been suggestions that the players having the problem may be too old. I have the same problem with the UBP-X800M2 and it's brand new. Prior to purchasing the Sony, I used a Samsung Bluray player and had no problems with thumbnails in any of the folders. I have scanned and repaired the movie metadata using Media Center Master just in case the problem was missing metadata. Still no luck... I wondered if there might be a Sony DLNA profile that needed to be added to address the UBP-X800M2. When I got into the Serviio Console and found my device, it had defaulted to a generic dlna profile. I noticed there were other Sony profiles and one by one I tried them all, with no success. I wondered if you might have a suggestion on what to try next...
<<

atc98092

User avatar

DLNA master

Posts: 4026

Joined: Fri Aug 17, 2012 10:22 pm

Location: Washington (the state)

Post Mon Jan 06, 2020 8:21 pm

Re: Sony UBP-X800M2

Nothing you can do. That's a Sony decision as far as I can tell. I've had a number of Sony devices over the years and none have ever displayed the cover art for any media.
Dan

Samsung NU7100 4K TV, Samsung JU7100 4K TV, Sony BDP-S3500, Sharp 4K Roku TV, Insignia Roku TV, Roku Ultra, Premiere and Stick, Nvidia Shield, Yamaha RX-V583 AVR.
Primary server: Intel i5-6400, 8 gig ram, Windows 10 Pro, 22 TB hard drive space | Test server Windows 10 Pro, AMD Phenom II X4 965, 8 gig ram

HOWTO: Enable debug logging HOWTO: Identify media file contents

Return to Sony

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.