FAQ  •  Register  •  Login

Israel channel 10

<<

peter1212

Serviio lover

Posts: 50

Joined: Wed Mar 23, 2011 5:36 pm

Post Fri Jan 20, 2012 9:01 am

Israel channel 10

Maybe I'm not writing on the right topic but can someone convert the resource of channel 10
  Code:
<object width="448" height="366"><param name="movie" value="http://f.nanafiles.co.il/Common/Flash/Nana10Preloader.swf"/><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="flashvars" value="VideoID=88436&ArticleID=0&SectionID=0&CategoryID=210155&HiroRatio=0"/><embed src="http://f.nanafiles.co.il/Common/Flash/Nana10Preloader.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="448" height="366" flashvars="VideoID=88436&ArticleID=0&SectionID=0&CategoryID=210155&HiroRatio=0"/></object>


to a string i can input to serviio?
<<

peter1212

Serviio lover

Posts: 50

Joined: Wed Mar 23, 2011 5:36 pm

Post Sat Jan 21, 2012 7:53 pm

Re: Israel channel 10

I managed to isolate it
http://10tv.nana10.co.il/Video/?VideoID ... 48&sid=169
do I need a plugin or can I insert it directly?
<<

peter1212

Serviio lover

Posts: 50

Joined: Wed Mar 23, 2011 5:36 pm

Post Wed Jan 25, 2012 8:48 pm

Re: Israel channel 10

I used url snooper

  Code:
rtmpt://s0mfl.castup.net:1935/993860018-123.flv?ct=IL&rg=NV&aid=386&tkn=20120125203548&ts=0&cu=45090D24-C95D-4813-96B4-2E5A768DB00F&cuud=pid48&cuud=pid48;rtmpt://sv8fl.castup.net:1935/993860018-123.flv?ct=IL&rg=NV&aid=386&tkn=20120125203548&ts=0&cu=45090D24-C95D-4813-96B4-2E5A768DB00F&cuud=pid48&cuud=pid48;rtmpt://sv5fl.castup.net:1935/993860018-123.flv?ct=IL&rg=NV&aid=386&tkn=20120125203548&ts=0&cu=45090D24-C95D-4813-96B4-2E5A768DB00F&cuud=pid48&cuud=pid48;rtmpt://sv9fl.castup.net:1935/993860018-123.flv?ct=IL&rg=NV&aid=386&tkn=20120125203548&ts=0&cu=45090D24-C95D-4813-96B4-2E5A768DB00F&cuud=


how to play rtmpt?
<<

Illico

User avatar

DLNA master

Posts: 4646

Joined: Fri Jul 23, 2010 8:08 am

Location: France

Post Thu Jan 26, 2012 8:16 am

Re: Israel channel 10

peter1212 wrote:do I need a plugin or can I insert it directly?

Yes you need a plugin.
http://wiki.serviio.org/doku.php?id=servio_plugins
http://wiki.serviio.org/doku.php?id=ser ... _explained
Illico
Sony 2010 KDL-46EX501 | BDP-S373 | SMP-N100 | Windows 8-i7 | Network DD HD-CE1.5TLU2 | Livebox2-UHD86 | ServiiDroid | ServiiGo | BubbleUPnP
Serviio beta tester - Moderator

Return to Plugin requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.