FAQ  •  Register  •  Login

Problems with subtitles.

<<

danielaugusto

Serviio newbie

Posts: 6

Joined: Mon Apr 01, 2013 3:40 pm

Post Mon Apr 01, 2013 4:16 pm

Problems with subtitles.

Hello everyone!
I have a Philips 32PFL4007D installed cable in my network. I'm using the program with the standard config. The videos with subtitles are recognized and functioned normally. Already the videos without subtitles are not recognized. But if I create a caption file until they are recognized and come to play normally (tested on files avi, mp4, mov). Does anyone know what might be happening? Do not want to have to create subtitles files for all my videos! :|


My Profile
profiles.xml
(91.71 KiB) Downloaded 361 times


Config Subtitles
CONFIG.jpg
CONFIG.jpg (114.2 KiB) Viewed 8349 times
<<

slyguy42o

DLNA master

Posts: 480

Joined: Wed Oct 24, 2012 5:29 am

Post Mon Apr 01, 2013 5:15 pm

Re: Problems with subtitles.

just so i am clear on what your saying, the video doesn't show up on your client unless you have a subtitle file for it?
<<

danielaugusto

Serviio newbie

Posts: 6

Joined: Mon Apr 01, 2013 3:40 pm

Post Mon Apr 01, 2013 5:32 pm

Re: Problems with subtitles.

Yes, strange as it seems! I need to generate a srt file for the video to be recognized. And to make it work (in case, give play) srt file needs to have some information in it (In this case, the actual captioning).
<<

slyguy42o

DLNA master

Posts: 480

Joined: Wed Oct 24, 2012 5:29 am

Post Mon Apr 01, 2013 7:06 pm

Re: Problems with subtitles.

I would try turning off the burned sub option to see if it makes a difference.
<<

danielaugusto

Serviio newbie

Posts: 6

Joined: Mon Apr 01, 2013 3:40 pm

Post Mon Apr 01, 2013 8:35 pm

Re: Problems with subtitles.

If I disable "burned in subtitles", both videos with subtitles and videos without subtitles are not recognized
<<

slyguy42o

DLNA master

Posts: 480

Joined: Wed Oct 24, 2012 5:29 am

Post Mon Apr 01, 2013 10:17 pm

Re: Problems with subtitles.

that is really strange, can you post a detailed server log please?
<<

danielaugusto

Serviio newbie

Posts: 6

Joined: Mon Apr 01, 2013 3:40 pm

Post Tue Apr 02, 2013 12:15 am

Re: Problems with subtitles.

Where do I find this file? (Which folder?)
<<

slyguy42o

DLNA master

Posts: 480

Joined: Wed Oct 24, 2012 5:29 am

Post Tue Apr 02, 2013 2:31 pm

Re: Problems with subtitles.

<<

danielaugusto

Serviio newbie

Posts: 6

Joined: Mon Apr 01, 2013 3:40 pm

Post Tue Apr 02, 2013 4:27 pm

Re: Problems with subtitles.

serviio.log
(319.12 KiB) Downloaded 443 times
<<

zip

User avatar

Serviio developer / Site Admin

Posts: 17095

Joined: Sat Oct 24, 2009 12:24 pm

Location: London, UK

Post Tue Apr 02, 2013 9:01 pm

Re: Problems with subtitles.

You are using Generic LNA profile, use one of the Philips profiles. You can see the files with subs because they are transcoded to mpeg2.
<<

danielaugusto

Serviio newbie

Posts: 6

Joined: Mon Apr 01, 2013 3:40 pm

Post Sun Apr 07, 2013 9:48 pm

Re: Problems with subtitles.

Is the profile 2009 served to me. Thanks Zip
<<

LDSPincha

Serviio newbie

Posts: 1

Joined: Fri Mar 28, 2014 9:52 pm

Post Fri Mar 28, 2014 10:05 pm

Re: Problems with subtitles.

Hi there! I have the same TV pfl4007d and already downloaded your profiles file. I am using the Philips 2009 profile and whenever i check hardcoded subs, I get invalid file format. Any thoughts?

Thanks for any help!

Return to Philips

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.