FAQ  •  Register  •  Login

Asterisks Question...

<<

Christopher_Povey

Serviio lover

Posts: 73

Joined: Thu Feb 17, 2011 12:13 pm

Post Sat Feb 19, 2011 11:52 am

Asterisks Question...

On my Sony BDP-S570, when I use a media server I notice that some files have one or two asterisks next to them. Originally I thought this was an oddity of the Sony, but I noticed today the Panasonic LCD TV we have also does it.

Anyone know what these "*" mean? Some videos and folders have none, some have one some have two. :?

Thanks.
Chris

Running Serviio on Intel Q6700 Windows 7 Ultimate x64 PC feeding a Sony BDP-S570, Pansonic TX-L37G20B, and a XBox 360.
Managed with Serviidroid via HTC One X
<<

Illico

User avatar

DLNA master

Posts: 4645

Joined: Fri Jul 23, 2010 8:08 am

Location: France

Post Sat Feb 19, 2011 12:10 pm

Re: Asterisks Question...

Are you talking about this Serviio feature:
viewtopic.php?f=5&t=1068&p=4891&hilit=episode+viewed#p4891
Illico
Sony 2010 KDL-46EX501 | BDP-S373 | SMP-N100 | Windows 8-i7 | Network DD HD-CE1.5TLU2 | Livebox2-UHD86 | ServiiDroid | ServiiGo | BubbleUPnP
Serviio beta tester - Moderator
<<

Christopher_Povey

Serviio lover

Posts: 73

Joined: Thu Feb 17, 2011 12:13 pm

Post Sat Feb 19, 2011 12:28 pm

Re: Asterisks Question...

Illico wrote:Are you talking about this Serviio feature:
viewtopic.php?f=5&t=1068&p=4891&hilit=episode+viewed#p4891


Ah! I searched for "asterisks" which is why i missed that thread! :oops:

So "**" means last episode viewed? So what does a single "*" mean?

Looking at that thread I don't think it is a Serviio only thing. Pretty sure WMP11 server did it as well.
Chris

Running Serviio on Intel Q6700 Windows 7 Ultimate x64 PC feeding a Sony BDP-S570, Pansonic TX-L37G20B, and a XBox 360.
Managed with Serviidroid via HTC One X
<<

zip

User avatar

Serviio developer / Site Admin

Posts: 17079

Joined: Sat Oct 24, 2009 12:24 pm

Location: London, UK

Post Sat Feb 19, 2011 4:38 pm

Re: Asterisks Question...

Serviio only uses **, not a single one
<<

Christopher_Povey

Serviio lover

Posts: 73

Joined: Thu Feb 17, 2011 12:13 pm

Post Sat Feb 19, 2011 5:49 pm

Re: Asterisks Question...

zip wrote:Serviio only uses **, not a single one


The Sony BDP-S570 sometimes has single asterisks before the number, but not always. See the attachment for an example...
Attachments
Extra Asterisk.jpg
Image showing single asterisk.
Extra Asterisk.jpg (12.26 KiB) Viewed 2048 times
Chris

Running Serviio on Intel Q6700 Windows 7 Ultimate x64 PC feeding a Sony BDP-S570, Pansonic TX-L37G20B, and a XBox 360.
Managed with Serviidroid via HTC One X
<<

Illico

User avatar

DLNA master

Posts: 4645

Joined: Fri Jul 23, 2010 8:08 am

Location: France

Post Sun Feb 20, 2011 12:30 pm

Re: Asterisks Question...

Christopher_Povey wrote:The Sony BDP-S570 sometimes has single asterisks before the number, but not always...

Yes in fact my Sony BDP-S373 too...
Asterisks appears only with [Divx] and [MP3] mime-type, I don't know why.No one with [MPEG], [M2TS]
Illico
Sony 2010 KDL-46EX501 | BDP-S373 | SMP-N100 | Windows 8-i7 | Network DD HD-CE1.5TLU2 | Livebox2-UHD86 | ServiiDroid | ServiiGo | BubbleUPnP
Serviio beta tester - Moderator

Return to General discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.