FAQ  •  Register  •  Login

Media moving bug

<<

Jimbob

Streaming enthusiast

Posts: 36

Joined: Sat Aug 10, 2013 7:43 am

Post Sun Jan 21, 2018 2:15 am

Media moving bug

Have been running low on space for a bit, so finally bought a new bigger drive.
Decided to move a couple of my media libraries to it to free up space on older drives.
So copied a few folders over.
Opened serviio console, went to Library, Shared Folders and edited the ones I was moving : making changes such as E:\TV to H:\TV
all well and good, except I now have 2 of every media file show up, and the path of them both is the new drive. (not one old path, one new path)

Not a problem if the answer is to delete and recreate the shared folder rather than edit it, but the behavior shown is not what I would have expected.
(should add that I have since deleted and readded to successfully remove the duplicates)
Was running 1.9 (also just upgraded to latest beta)
<<

zip

User avatar

Serviio developer / Site Admin

Posts: 17053

Joined: Sat Oct 24, 2009 12:24 pm

Location: London, UK

Post Mon Jan 22, 2018 7:41 pm

Re: Media moving bug

seems like a bug. Deleting and creating it again should work. I'll fix it for 1.9.1
<<

Jimbob

Streaming enthusiast

Posts: 36

Joined: Sat Aug 10, 2013 7:43 am

Post Tue Jan 23, 2018 9:45 am

Re: Media moving bug

Cheers, at least im not imagining it then!
Delete and recreate works fine

Return to Serviio Support & Help

Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 31 guests

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.