FAQ  •  Register  •  Login

Asset UPnP not showing up on LG Smart TV

<<

Haiban

Serviio newbie

Posts: 1

Joined: Fri Jun 21, 2019 6:25 am

Location: Dronten

Post Fri Jun 21, 2019 9:43 am

Asset UPnP not showing up on LG Smart TV

Basically as the heading states: Asset is not showing up in the TV's list of sources. My main DLNA server is Serviio, which shows up fine and has never presented a problem on this or any previous DLNA-capable TVs.

The service is running (and set to Automatic: Delayed Start), the running mode is set to Local Account (it doesn't show up when set to Service either) and apart from that I can't see what else I can change to try to make things work.

Both Asset and Serviio is running on my main (and only) computer, which has a cabled connection to my broadband router and to which the TV is also connected by cable.

Any ideas?
<<

atc98092

User avatar

DLNA master

Posts: 3233

Joined: Fri Aug 17, 2012 10:22 pm

Location: Washington (the state)

Post Fri Jun 21, 2019 12:57 pm

Re: Asset UPnP not showing up on LG Smart TV

I suspect you'd get better support from the Asset forum (https://forum.dbpoweramp.com/forumdispl ... f67911edc3). If Serviio is working fine, there's not much we can tell you here about a different product.
Dan

Panasonic ST30 Plasma, Samsung JU7100 4K TV, Sony BDP-S3500, Sharp 4K Roku TV, Insignia Roku TV, Roku 4, Ultra and Stick, Nvidia Shield, Yamaha RX-V583 AVR.
Primary server: Intel i5-6400, 8 gig ram, Windows 10 Pro, 18 TB hard drive space | Test server Windows 7 Home Premium, AMD Phenom II X4 965, 8 gig ram

HOWTO: Enable debug logging HOWTO: Identify media file contents

Return to LG

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.