FAQ  •  Register  •  Login

ServiiGo no longer working

<<

Sargon

Streaming enthusiast

Posts: 22

Joined: Wed Dec 11, 2019 4:01 pm

Post Fri Jan 26, 2024 3:29 pm

ServiiGo no longer working

I use ServiiGo on multiple Android devices and it has stopped working on all my devices sometime in the last few months. I am getting an error message that says "Failed to open connection to the server". Nothing has changed on my server and MediaBrowser still connects as normal from all devices. Does anyone else use ServiiGo and have you experienced any problems? Any suggestions on how to get it working again?
<<

atc98092

User avatar

DLNA master

Posts: 5200

Joined: Fri Aug 17, 2012 10:22 pm

Location: Washington (the state)

Post Fri Jan 26, 2024 3:45 pm

Re: ServiiGo no longer working

I moved this thread into the proper location in the forum. ServiiGo is a 3rd party product, and all support is provided by the developer, not Serviio. Forum user Will is the developer of ServiiGo, and you need to contact him for support. I don't know if ServiiGo has any contact information in the app itself, but here's the link for ServiiGo on this forum: viewtopic.php?f=17&t=6803
Dan

LG NANO85 4K TV, Samsung JU7100 4K TV, Sony BDP-S3500, Sharp 4K Roku TV, Insignia Roku TV, Roku Ultra, Premiere and Stick, Nvidia Shield, Yamaha RX-V583 AVR.
Primary server: Intel i5-6400, 16 gig ram, Windows 10 Pro, 22 TB hard drive space | Test server Windows 10 Pro, AMD Phenom II X4 965, 8 gig ram

HOWTO: Enable debug logging HOWTO: Identify media file contents
<<

Sargon

Streaming enthusiast

Posts: 22

Joined: Wed Dec 11, 2019 4:01 pm

Post Fri Jan 26, 2024 8:51 pm

Re: ServiiGo no longer working

I got it fixed. Somehow all my port forwarding settings got wiped out on my router. I should have checked that first, but I knew they were setup before so I had no reason to think they would have randomly disappeared.
<<

atc98092

User avatar

DLNA master

Posts: 5200

Joined: Fri Aug 17, 2012 10:22 pm

Location: Washington (the state)

Post Fri Jan 26, 2024 8:55 pm

Re: ServiiGo no longer working

Yep, that would do it :) Glad you have it working again.
Dan

LG NANO85 4K TV, Samsung JU7100 4K TV, Sony BDP-S3500, Sharp 4K Roku TV, Insignia Roku TV, Roku Ultra, Premiere and Stick, Nvidia Shield, Yamaha RX-V583 AVR.
Primary server: Intel i5-6400, 16 gig ram, Windows 10 Pro, 22 TB hard drive space | Test server Windows 10 Pro, AMD Phenom II X4 965, 8 gig ram

HOWTO: Enable debug logging HOWTO: Identify media file contents

Return to Third-party tools integration

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.