FAQ  •  Register  •  Login

Tv6Play (Sweden)

<<

FlamingLizard

Streaming enthusiast

Posts: 36

Joined: Sat Sep 24, 2011 8:19 pm

Location: Gothenburg, Sweden

Post Sat Oct 01, 2011 10:01 am

Tv6Play (Sweden)

And here comes a plugin for Tv6Play.

It is more or less identical as the one for tv3play, but I've kept them separate for now.
Attachments
Tv6Play.groovy
(2.6 KiB) Downloaded 840 times
Tomas
Samsung LE46B650
Serviio 0.6 on Win7x64 ultimate
<<

Gimbal

Serviio newbie

Posts: 14

Joined: Sun Sep 25, 2011 7:31 pm

Post Wed Oct 05, 2011 5:26 pm

Re: Tv6Play (Sweden)

Thanks. I like the thumbnails, is it possible to get that with svtplay?
<<

Gimbal

Serviio newbie

Posts: 14

Joined: Sun Sep 25, 2011 7:31 pm

Post Tue Oct 11, 2011 5:14 pm

Re: Tv6Play (Sweden)

Weirdest thing, I'm using this line "http://www.tv6play.se/rss/recent" but only a very small selection of the shows actually shows up in the TV browser. For instance I wanted to check out the new "2 1/2 Men" show. It's there if I use the above link in firefox, but not on the TV. There are several other shows missing as well. Is it something with the names of the shows that stops them from appearing, or what can it be?
<<

FlamingLizard

Streaming enthusiast

Posts: 36

Joined: Sat Sep 24, 2011 8:19 pm

Location: Gothenburg, Sweden

Post Wed Oct 12, 2011 1:28 pm

Re: Tv6Play (Sweden)

Gimbal wrote:Weirdest thing, I'm using this line "http://www.tv6play.se/rss/recent" but only a very small selection of the shows actually shows up in the TV browser. For instance I wanted to check out the new "2 1/2 Men" show. It's there if I use the above link in firefox, but not on the TV. There are several other shows missing as well. Is it something with the names of the shows that stops them from appearing, or what can it be?


Hm, I guess it could be that that verification is required for some of the shows as seems to be the case for Tv3...

Could you please upload your serviio.log file so I can take a look?
Tomas
Samsung LE46B650
Serviio 0.6 on Win7x64 ultimate
<<

Gimbal

Serviio newbie

Posts: 14

Joined: Sun Sep 25, 2011 7:31 pm

Post Wed Oct 12, 2011 6:14 pm

Re: Tv6Play (Sweden)

Of course, please look at http://web.comhem.se/gimbal/tmp/serviio.log

Seems to be some problem with a show at tv3...?
<<

zip

User avatar

Serviio developer / Site Admin

Posts: 17038

Joined: Sat Oct 24, 2009 12:24 pm

Location: London, UK

Post Wed Oct 12, 2011 9:37 pm

Re: Tv6Play (Sweden)

First of all try upgrading to Serviio 0.6.0.1
<<

Gimbal

Serviio newbie

Posts: 14

Joined: Sun Sep 25, 2011 7:31 pm

Post Thu Oct 13, 2011 5:22 pm

Re: Tv6Play (Sweden)

Ok, now running 0.6.0.1
But according to the log the program still loops at some error with the tv3 show.
So I removed the tv3 link (and the futile attempts at the erroneous tv3 show stopped) but the missing shows at tv6 is still missing.
<<

FlamingLizard

Streaming enthusiast

Posts: 36

Joined: Sat Sep 24, 2011 8:19 pm

Location: Gothenburg, Sweden

Post Tue Oct 18, 2011 1:00 pm

Re: Tv6Play (Sweden)

A new version of this plugin will be forthcoming once I verify the fixes I made for the tv3-plugin are working. Have patience :)
Tomas
Samsung LE46B650
Serviio 0.6 on Win7x64 ultimate
<<

muszaj

Streaming enthusiast

Posts: 35

Joined: Thu Oct 13, 2011 7:07 pm

Location: Hungary

Post Sat Mar 03, 2012 3:58 pm

Re: Tv6Play (Sweden)

Sorry, I didn't have patience! ;)

So I made some amendments fo FoH's TV3 modified plugin http://forum.serviio.org/viewtopic.php?f=20&t=3442&hilit=tv3+play&start=30#p37070.

Now the videos do play longer than 1 minute so it's sorted!
Attachments
Tv6Play.groovy
(4.73 KiB) Downloaded 384 times
Panasonic Viera D25

Return to Available plugins

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.